Minilift

Minilift®

Wat is Mini Lift®?

Mini Lift is een cosmetische lift op basis van de totale Aloë Vera (Barbadensis) plant en andere natuurlijke en organische ingredienten. Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten, vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats, waarmee de micro circulatie wordt aangezet, een betere vochtcirculatie wordt verkregen en rimpelvermindering wordt bewerkstelligd.

-Cosmetische Face-Lift-

Binnen de grenzen van een cosmetische behandeling bereikt u hiermee vanaf de

eerste behandeling een uiterst zichtbare vermindering van rimpels en mimische lijnen en een voelbare verbetering van de huidspanning. De cosmetische face lift kan worden gecombineerd met de Mini Lift Thermolift of Mini Lift Algae Soft Lift.

Voor behandeling

Na behandeling

Omdat met deze behandeling o.a. de micro-circulatie van de huid wordt geactiveerd, is het tevens bij uitstek geschikt als voor- en nabehandeling bij een chirurgische face lift, als u meer nodig hebt dan een cosmetische lifting. Vóóraf om de huid in een optimale conditie te brengen; als nabehandeling om het genezingsproces te bespoedigen.

-ThermoLift-

Een professioneel masker van ultra fijne poeders van natuurlijke en organische oorsprong. De milde warmte ontwikkeling die ontstaat, maakt dat de werkstoffen uit de vitamine A crème die onder het masker wordt aangebracht, beter worden opgenomen.De Thermolift kan als afzonderlijke behandeling worden gegeven, of tezamen met Mini Lift Cosmetische Lift worden toegepast als "Double Action Treatment".

-Algae Soft Lift-

Dit vochtregulerende masker droogt op tot een soepele rubberachtige schuim massa en wordt als een masker in zijn geheel verwijderd. Toegepast na de cosmetische face lift, geeft het de huid een zacht en soepel aanzien met fijne poriën.

-Mini-Lift Cosmetische Hand Lift-

Het principe van de Mini Lift hand/Voet behandeling is hetzelfde als die van de gezichtsbehandeling. De Special Lift Powder for the Hands is echter bruin van kleur en sterker dan de lift poeder voor het gezicht. Ook het nabehandelingsproduct is anders en afgetstemd op de handhuid.

De hand/Voetbehandeling van Mini Lift beoogt:

verbetering van de doorbloeding van de huid

activering van de huidstofwisseling

verbeterde huid- en spierspanning

groter opname vermogen van de huid

fijnere poriën

Het resultaat is een zachte huid met goede vocht- en vetbalans en een verfijnd huid reliëf. Het verschil is al na één behandeling zichtbaar, maar kan in kuurvorm worden opgebouwd tot een optimaal resultaat.

-Mini Lift - Cosmetische Body Lift-

Ook het principe van de Body Lift is gelijk aan de Face Lift en Hand/Voet Lift. De Special Lift Powder for the Body is echter groen van kleur en heeft de sterkst werkende formule van de 3 liftpoeders. Ook het nabehandelingsproduct is afgestemd op de lichaamshuid.

De Mini Lift lichaamsbehandeling kan worden toegepast op de buikhuid, bustehuid, bovenarmen, bovenbenen/dijen, heupen en rughuid. De Body behandelingen hebben tot doel:

door passieve gymnastiek de huidspiertjes en huidspanning in een betere conditie te brengen

de micro circulatie en huidstofwisseling te bevorderen

door de betere conditie van de spiertjes en huidspanning een huidversteviging te bewerkstelligen

vermageringsdieten op huidniveau te ondersteunen

Het is raadzaam de lichaamsbehandelingen altijd in kuurvorm te doen van minstens 10 behandelingen, twee maal per week.