Medewerkers

Evaline de Bock en haar medewerkers

Evaline's medewerksters zijn gediplomeerd en vakbekwaam. In tegenstelling tot sommige andere salons worden stagiaires niet zomaar ingezet voor behandelingen.

Acht weken lang krijgen ze iedere dag van Evaline de Bock persoonlijk een salonopleiding. Daarna wordt op Evaline zelf getest of een stagiaire de benodigde technieken voldoende beheerst. Pas als zij 100% tevreden is, mag een stagiaire klanten behandelen, maar altijd onder begeleiding van Evaline. Bij een stagiairebehandeling krijgt u alle luxe en aandacht, maar dan met 25% korting.

Evaline de Bock stelt graag haar vaste medewerksters aan u voor:

Evaline de Bock

Melanie is sinds mei 2011 werkzaam bij schoonheidssalon Evaline de Bock op donderdag en vrijdag, Melanie heeft een ruime werkervaring op het gebied van huidverzorging, tevens is Melanie ook nog werkzaam in een salon in Belgie.

Buiten haar beroep als schoonheidsspecialiste is zij ook zeer bekwaam in pedicure en heeft een aantekening voor reuma en diabetes voet.

Melanie

Michelle is begonnen als stagiaire bij schoonheidssalon Evaline de Bock aan het begin van haar opleiding in 2011. Nadat ze deze stage periode goed heeft afgerond, heeft ze ook haar pedicure stages bij Salon de Bock doorlopen. Dit resulteerde uiteindelijk tot het behalen van het diploma allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Michelle is nu werkzaam als volwaardig schoonheidsspecialiste en pedicure bi j Salon de Bock. Ze heeft verder veel ervaring op gedaan met haar stages bij grote wellnessbedrijven, waaronder in het buitenland zoals in Cyprus.

Michelle

Michelle